Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja explica la suplència de Cenk: “L’últim partit no va estar al nivell que jo li vaig exigir”

Per Manel Rumbau · 16 Septembre, 2023

En la prèvia del partit davant l’Atlètic de Madrid corresponent a la 5a jornada de LaLiga, Rubén Baraja ha passat pels micròfons de DAZN per tal d’analitzar el partit de hui a Mestalla.

Respecte el rival que hui tindrà el València davant, el tècnic valencianista  ha declarat que “és un moment especial perquè jo vaig jugar en l’Atlètic. Esperem un partit en el que pogam tindre la possibilitat de sumar. I açò ha de portar-nos a guanyar punts en tots els partits d’aquest mes.

Tornant al rival, el tècnic valencianista assenyala que “és un equip que treballa molt bé perquè porten molt de temps amb el seu entrenador. Sabem de les dificultats del partit per a nosaltres, és un gran repte que volem afrontar amb gran determinació.

A més, per últim, Baraja ha parlat sobre la no titularitat de Cenk Özkacar, assenyalant que és una qüestió de rendiment. L’últim partit no va estar al nivell que jo li vaig exigir. Te molt de potencial i ha de traure’l avant. Hui hem optat per altra possibiitat i ell està al 100% perquè té capacitat per a estar-ho. Hi ha moments en el que eres titular i hi ha altres que no, però el més important és que estiguen a bon nivell i participen bé quan estiguen, ha acabat.