ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja explica la situació de l’equip a un dia del partit

Per Alex Alfaro · 24 Febrer, 2023

Baraja ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit enfront de la Reial Societat deixant una gran quantitat de titulars

LESIONS: “L’informe de lesions es va comentar. Els que més problemes tenim són Gayà, Marcos, Nico i Cavani. La resta veurem demà. Els xavals del Mestalla estan amb ambició i han d’estar llestos per a en qualsevol moment tindre l’opció”

PROCÉS:Crec que  davant tindrem un gran rival. Amb una idea i un mateix entrenador. . EEn resultats i posició en la taula estan fantàsticsstic centrat en nosaltres i la nostra millora. Hi ha molta faena per fer però juguem a casa. No anava a ser fàcil, és un procés

DESCENS: “No entraré en aquest tipus de coses. No gastaré energia en això. No estic en això. Vull que l’equip millore per a estar prop de guanyar. Ni dramatitzar ni negavitzar. Estic centrat en el dia a dia. Cal fer les coses bé. L’equip pot créixer”

JUGADORS DE QUALITAT: “Va orientat en funció a com veges les coses. M’agradaria estar en una situació diferent, però estic en la que estic i l’assumisc. Les dinàmiques impliquen situacions que quan van les coses malament se sumen. Jo veig compromís”

VESTUARI: “Jo els veig bé. El vestuari estava trist després de Getafe però cal recuperar-se ràpid. No hi ha excuses. Els veig amb ganes i compromís. En aquest moment la situació és la que és però els jugadors tenen bona predisposició”

COMPETITIU: “Jo crec que quan vaig vindre ja sabia que era complicada. Ací hi ha molta gent que em coneix millor que tu. Saben que soc competitiu i aniré al capdavant. Crec que podem donar-li la volta a la situació. Jo estaré sempre fort i positiu”

REIAL SOCIETAT: “Això és el que espere. Haurem d’estar molt bé. Ells tenen qualitat en tots els sentits. Ens enfrontem a un gran equip però nosaltres tenim les nostres coses que dir. Espere que competim bé. L’objectiu és guanyar demà”