ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja explica els motius de la derrota en Montilivi

Per Alex Alfaro · 02 Desembre, 2023

L’entrenador del València CF, Rubén Baraja, ha comparegut en roda de premsa després de la derrota enfront del Girona FC en la quinzena jornada de La Liga EA Sports 2023-24 disputada en l’Estadi de Montilivi.

Partit

“Hem fet un partit fins al 1-1 de gran nivell. No hem tancat i el 1-1 ens ha fet mal. L’equip estava competint bé aguantant les envestidas del Girona. El cansament i l’esforç s’han notat. La part final no l’hem tancat. Tinc una gran frustració i un gran cabreig pel gran partit que hem fet hui i no ens hem portat gens positiu en el resultat. Sabíem que el partit anava a ser complex. És una llàstima anar-nos de buit. Els canvis no ens han donat l’energia que necessitàvem per a l’última espenta i Stuani ha sigut determinant”.

Diego López

“Venia ja abans del partit amb eixes molèsties. És una acció que li dic que es tirara a la gespa perquè no podia seguir per a poder canviar-lo i l’àrbitre m’ha dit que era per a traure avantatge. Ha jugat amb molt de dolor i en la següent acció ha sigut el 1-1”.

Foulquier

“Estàvem per a fer el canvi perquè havia tingut una rampa i posar a Selim perquè el Girona estava intentant anar per fora i traure centres. No hem pogut defensar bé l’acció perquè Foulquier estava molt cansat i això els ha donat un plus de confiança”.

Plantilla

“Som conscients de la nostra situació. Ens hem presentat ací i hem tingut al colíder contra les cordes. Fa ràbia no aconseguir la victòria. Els xics han fet un gran esforç. Ens ha de servir per a aprendre”.

Conversa amb l’àrbitre

“Només li he preguntat per l’acció de Diego López. Per què no ha parat el partit? I m’ha dit que estava intentant enganyar, però jo ja tenia els canvis preparats. No ho entenc”.

Minuts finals

“És un camp molt difícil La resposta de l’equip ha sigut magnífica. Gran treball de l’equip. Tindre opcions fins al final té molt mèrit. Cal aplaudir-los. La frustració ve per haver-nos anat de buit després d’eixe treball”.

Derrotes

“Sempre que no guanyes tens preocupació, però després d’haver vist competir a l’equip així, em deixa tranquil. A vegades fas les coses bé i no tens resultats. Ens ha de servir per a aprendre i saber llegir aquest tipus de partits. Tot això passa per tindre experiències. Ens hem deixat tot i mentre siga així sempre tindrem opcions de guanyar punts”.