ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja explica amb detalls la lesió de Yaremchuk

Per Alex Alfaro · 24 Septembre, 2023

Rubén Baraja, entrenador del València, donava per bo l’empat a Almeria. Després de la victòria contra l’Atlètic continuar sumant fora de casa és una espenta moral per a un equip jove però que cada vegada demostra que competeix millor.

No obstant això, el València està tenint la primera crisi de lesions en la primera part de la temporada. I amb una plantilla tan curta és una cosa perillosa. Un dels jugadors que no estan ni molt menys al seu 100% és Yaremchuk, que ahir va ser baixa en la convocatòria.

Yaremchuk és un tema que va vindre amb un problema amb la selecció. Ha estat intentat entrenar, però continuava tenint molèsties. Pot ser que estiga per al dimecres. Però ell vol estar al 100% i no jugar al 90%. Quan estiga ha d’estar en les millors condicions, he parlat amb ell perquè estiga tranquil. Foulquier va just, però Paulista pot estar”.

Baraja sobre les rotacions i l’estat físic dels jugadors

“Quan hem jugat este partit no estàvem pensant en el dimecres. Ara sí, tenim un gran partit contra la Reial Societat. Recuperar-nos tan bé com siga possible i donar-li valor a això.Esta és la nostra il·lusió i en el que treballem. Insistirem en la idea de competir en cada camp i tindre identitat. Hi ha moments en la temporada. Cal donar-li valor al punt i tant de bo competir així”