ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja: “Europa és una il·lusió i Hugo Duro hauria d’haver estat en la prellista”

Per Alex Alfaro · 15 Març, 2024

Baraja ha parlat en la roda de prensa prèvia al partit del proper diumenge (16:15) contra el Vila-Real. L’entrenador del València ha afirmat que Hugo Duro, pel seu propi rendimient, hauria d’estar en la prellista de la Selecció Espanyola. A més, ha tornat a destacar la importància del partit a partit i del treball diari per a tindre opcions d’aspirar a jugar competicions europees, una vegada aconseguit l’objectiu de la permanència.

Convocatòria: “El meu treball no és fer valoracions de per què es tria a uns jugadors o altres. Cal estar content per la convocatòria de Gayà i per la prellista d’altres jugadors. M’hauria agradat que Hugo Duro estiguera en la prellista per a premiar el rendiment actual. Té grans números i en la meua modesta opinió podria haver estat. El rendiment d’Hugo Duro mereix ser valorat. El rendiment d’Hugo Duro no està passant desapercebut. És un premi a una trajectòria anar a la selecció”

Europa: “Queda molta competició encara i això sempre et fa tindre una motivació extra. És una motaivació poder estar competint per estar a dalt. El nostre objectiu, una vegada hem anat complint les coses, és tindre un gran nivell d’exigència. Això ens farà somiar amb una cosa bonica”

Importància de la camiseta per a anar convocat: “El seleccionador pren decisions i tindrà els seus motius per a triar a l’un o l’altre. Mosquera anirà a la sub-21 després d’haver treballat durant molt de temps. No crec que tinga res a veure amb l’escut que portes en la camiseta”

Vestuari: “Tots els jugadors estan disponibles

Ambició per als pròxims anys: “Em queda concentrar-me a traure el màxim rendiment als jugadors i al que està donant de si aquesta plantilla. Les valoracions d’on hem d’anar és important fer-ho una vegada acabada la temporada. No perd el temps en eixa mena de situacions. Podem fer un bon final de temporada. Superar l’objectiu inicial que ens havíem marcat al cap d’un any molt complicat. Després ja hi haurà temps de parlar altres coses”

Afició: “Espere que ajuden a l’equip. Portem sense fer bons resultats a Vila-real i serà molt difícil. Ha millorat molt a nivell de dades físiques, tàctica… La idea de Marcelino li ha donat un plus i haurem de donar la nostra millor versió. Espere que els aficionats puguen veure a un bon València”

Vila-real: “És un equip que està competint millor i cuidant els detalls. El mercat d’hivern també els ha donat aire per a fitxar jugadors importants. Està fent un treball de competició bo de resultats. El nostre nivell de confiança també és alt i espere que estiguem al nivell que espere. Respecte a tots els equips amb els quals m’enfronte però a través del nostre treball puguem tindre les nostres opcions”

Hugo González: “Són coses que poden passar en el procés de la temporada. Hugo va estar al principi de temporada amb nosaltres i la seua participació va ser interessant. És veritat que no podem assegurar que un jugador amb fitxa del filial puga gaudir de tots els minuts que volguera. Intentem que cresca en el filial i això és el que ha passat amb Hugo. Ha renovat i la intenció que tenim és veure el seu recorregut i que quan tinga l’oportunitat amb el primer equip la puga aprofitar. César per exemple està aprofitant els minuts amb el Valladolid

Almeida: “Amb la sanció de Guillamón hi ha la possibilitat que puga jugar André. Està millor físicament i creiem que ens pot donar alternatives”

Foulquier: “M’ho estan posant molt difícil els dos en el lateral dret. Eixa competència els fa millor i la seua temporada està sent molt notable en la seua evolució. És un alleujament tindre a dos jugadors en eixa posició i poder triar a qualsevol dels dos. Thierry quan ha participat ho ha fet a un gran nivell i en qualsevol moment podrà tornar a entrar”

Duel directe: “No he fet eixa valoració, no pensem en si és un rival directe. Tractem de preparar millor el nostre partit i donar la millor opció. Volem competir bé i és el que més em preocupa el meu”

Protegir el vestuari: “Hem de valorar les coses en la seua justa mesura. Hem de saber com era el punt de partit. A través d’això l’equip s’ha mantingut en una situació on no hem trobat frustració i l’equip sempre s’ha alçat de les derrotes. No és el que parlem al principi i pensem que podem mantindre aquest nivell a final de temporada. Al final de temporada realitzarem una valoració i per això em centre en cada partit”

Doble pivot: “Podria ser”

Falles: “Anem concentrats per l’horari del partit, no té res a veure amb les falles. Juguem a les 16 i pense que és millor descansar el dissabte a Castelló. L’única cosa que desitge és que els valencians puguen gaudir de les falles. Segurament en el club haja tingut moments complicats però no crec que haja de tirar al foc moltes de les coses. Soc una persona optimista i tinc clar quina és la línia a seguir. Estic on vull estar”.

Gayà: “Cal donar-li molt valor a la trajectòria de Gayà. És una mostra de compromís i de sentiment del club. Segur que ha tingut oportunitats de poder eixir i sempre s’ha mantingut amb regularitat i rendiment. Titular indiscutible, selecció espanyola i amb possibilitats d’estar en la pròxima Eurocopa. Tinc una relació molt sincera i jo li aprete molt perquè pense que ha de ser important i protagonista, perquè és un jugador que quan va a l’atac genera perill. Sempre tractar d’estar en el lloc que ha d’estar un capità”