Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja està decepcionat amb el mercat, però no contempla dimitir

Per Joan Marc García · 01 Septembre, 2023

El València va fer oficial el fitxatge de Roman Yaremchuk. El jugador ucraïnés va arribar ahir a València després d’una ràpida negociació entre València i el Bruges en el dia d’ahir. Yaremchuk arriba cedit per una temporada sense opció de compra. Amb aquesta incorporació, el València dóna per finalitzat el mercat de fitxatges.

Per tant, el València acaba aquest mercat amb cinc incorporacions (Pepelu, Cenk, Amallah, Sergi Canós i Yaremchuk), i onze baixes (Herrerín, Lino, Kluivert, Ilaix Moriba, Yunus Musah, Samu Castillejo, Cömert, Toni Lato, Nico González, Cavani i Marcos André).

A més, amb lèixida de Castillejo, Baraja havia demanat un jugador de banda per reforçar la plantilla, però eixe jugador tenia que entrar en uns paràmetres econòmics que donaven peu a opcions molt econòmiques. Segons Relevo, el València tenia un acord amb Peter González, jugador del planter del Reial Madrid. El jugador ho tenia tot acordat amb els dos clubs per a arribar cedit al València, però Peter Lim no ha donat l’ok a l’operació.

Baraja esperava més del mercat, però al contrari d’altres entrenadors de “l’era Meriton”, el Pipo no té intenció d’abandonar el club amb una dimissió inesperada. A més a més, Baraja té una clàusula molt alta que hauria de pagar si vol dimitir, cosa d’altra banda habitual en la gestió de Meriton.