ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja es torna boig amb la celebració del gol

Per Alex Alfaro · 13 Març, 2023

Ningú dubte per València que Rubén Baraja ha caigut de de peu a Mestalla. Dos victòries consecutives, davant Reial Societat i Osasuna, han acabat de reconnectar a la graderia amb el Pipo. En el mateix escenari en el qual va ser idolatrat com a jugador, el val·lisoletà s’ha posat el tratje de treball per a traure al València del descens. I ara mateix, el seu equip està fora de la zona roja.

La connexió de Baraja amb Mestalla és total. Els gestos de l’entrenador, les seues efusives celebracions i els seus missatges en les rodes de premsa, com “Mestalla juga”, han conquistat a l’afició ché. Sens dubte, a Baraja li han ajudat les dos victòries que ha aconseguit com a local, de manera consecutiva. Davant Osasuna, el seu equip es va mostrar com una roca i el rival ni tan sols li va disparar a porta.

I així es pot veure en la reacció de la banqueta al gol de Kluivert. Baraja, Marchena, Seligrat…eren els primers a eixir, acompanyats de tota la banqueta amb Herrerín al capdavant. El cos mèdic no volia ser menys, i Rangel se sumava a la festa. Tot això mentre que al voltant Mestalla es tornava boja gaudint d’un gol carregat de molt de sofriment