Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja es reuneix un per un amb els seus jugadors

Per Manel Rumbau · 11 Juliol, 2023

La nova pretemporada 2023-24 ja és una realitat. Des de fa unes hores, el baló ha començat a rodar a la ciutat esportiva de Paterna, on Baraja ja ha començat a implementar unes nous costums en el treball dia a dia de l’equip.

I és que segons informa Nacho Sanchis de Relevo, l’entrenador del València ha preparat una sèrie de reunions individuals amb cadascun dels jugadors abans de l’inici de la temporada 2023-2024. Amb l’objectiu d’establir una comunicació clara i sòlida, Baraja busca transmetre a cada jugador el seu rol a l’equip, així com les expectatives que espera de cadascú. En aquestes reunions un per un, el preparador de Valladolid es mostra obert a escoltar les inquietuds i les aspiracions dels jugadors. A més, serveix d’ajuda per tal recordar la importància del treball en equip, la mentalitat competitiva i el compromís amb el club i l’afició.

Malgrat açò, el València continua treballant a donar eixida a dos noms de pes com Samu Castillejo i Edinson  Cavani. Sobre aquests dos últims, la idea de l’entitat continua sent clara respecte a donar-los eixidaBaraja no vol forçar cap jugador perquè és conscient que si no troben destí, estaran a l’equip a la temporada, però el tècnic es troba d’acord amb el club amb els jugadors que han de trobar un nou equip.

Així mateix, el club de Mestalla encara pensa a donar eixida a Gabriel Paulista a causa de la seua elevada fitxa. Tot i això, l’hispano-brasiler podria contemplar la renovació a la baixa per tal de continuar a la capital del Túria.

D’altra banda, el futur de Yunus Musah i Jesús Vázquez segueix a l’aire. El cas del primer es troba al marge dels altres moviments, ja que es tracta d’una eixida important respecte a la part econòmica. En canvi, la de Jesús només es contemplaria a finals de mercat i en cas de continuar Gayà o no renovar amb el València per tal de poder eixir cedit.