Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja és preguntat sobre Sergi Canós

Per Alex Alfaro · 17 Agost, 2023

En una setmana en la qual s’ha fet oficial la venda d’Uros Racic al Sassuolo i en la qual s’acosta l’arribada de Sergi Canós, l’entrenador del València CF, Rubén Baraja, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del xoc que li enfronta a l’UD Las Palmas corresponent a la jornada 2 de LALIGA.

Sobre el mercat de fitxatges, el Pipo ha assegurat que, en ser preguntat sobre Sergi Canós, que “no puc fer valoracions. No t’ho puc dir. Sé que hi ha operacions en marxa i anirem veient el que va succeint. Ja hem comentat en nombroses ocasions la situació que tenim i el que pensem”.

Si que ha confirmat, això sí, que “quan hi ha alguna situació puntual que es va produint tinc una informació directa i el que es pot donar, també”.

Baraja també parla sobre l’objectiu

“Fins que l’equip no estiga tancat no podem marcar l’objectiu. Quan finalitze el mercat, sabrem cap a on anem. En la roda de premsa post-mercat analitzarem el que ha passat. Però, venint de la temporada passada, el nostre objectiu es patir menys respecte l’any passat.
Hem de posar-nos un objectiu raonable. El partit de demà és important perquè pareix que en agost els partits no tenen el mateix valor. Esta és la nostra idea”.