ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja envia un missatge d’exigència al club

Per Alex Alfaro · 15 Abril, 2023

Baraja ha parlat en roda de premsa i ha volgut enviar un missatge d’exigència a tots els departaments del club per a aconseguir la permanència en primera divisió.

Nico: “Estem esperant a veure la seua evolució i demà veurem. Fins demà no tindrem decisió definitiva”

Errors: “Crec que al final hi ha determinades coses que hem de corregir i altres que s’estan fent bé i no ixen reflectit en el resultat. Tots coneixem València i també es pot entrar en aquesta sensació de fi del món en un equip tan important com aquest hem de pensar que ens portarà a guanyar. Més enllà del resultat, és què has de fer i com l’has de fer. Hem d’agarrar-nos al fet que juguem a casa. Que l’equip a casa s’ha mostrat bé. Tenim l’ambició de traure el partit avant”

Exigència:Amb el temps que porte ací, hi ha una cosa que és molt evident: aquesta situació només podem traure-la amb exigència. Donar el 120%. No he vingut ací a deixar-me porta si cadascun és responsable i tots tenim una exigència alta (des del utillero, metges, jugadors, cos tècnic) tothom ha de fer el teu treball amb l’exigència màxima. Exigència màxima per a tots. Estem en un club en el qual la seua història l’ha feta millor l’exigència dels seus jugadors. Quan estàs al València.  la samarreta t’exigeix més. Deixarem de posar el focus en altres coses i centrar-nos en donar més”

Thierry a Portugal: “El tema de Thierry és una xicoteta lesió en la prèvia a l’Almeria. Tenim el diagnòstic i es pren una decisió. Tot està controlat, tenim informació directa del que està portant a Portugal. També és un tema personal per a estar amb la seua família”

Afició: “De l’afició espere el màxim, però no podem demanar res, ells donaran tot segur. És un tema d’exigir-nos a nosaltres més. Ells estaran amb nosaltres de l’1 al 95. La prioritat és que l’equip isca d’aquesta situació. Nosaltres hem de donar-los molt més”