ACTUALITAT  

Baraja, a roda de premsa: “El futbol passa a un segon pla”

Per Joan Marc García · 23 Febrer, 2024

El València CF, al seu entrenament d’aquest matí a la Ciutat Esportiva de Paterna, ha realitzat un sentit minuts de silenci en homenatge a les víctimes del tràgic incendi al barri del Campanar. A més, a les 12:30h, s’ha dut a terme una roda de premsa conjunta a Paterna dels capitans Gayà i Marta Carro, al costat del tècnic Ruben Baraja i el director corporatiu Javier Solis.

El director corporatiu ha indicat que des del club estan “en permanent contacte amb les autoritats per a posar tots els mitjans necessaris“. Per la seua part, la capitana del València Femení ha assenyalat: “Volem transmetre condolences i condol a les famílies. Donar gràcies als professionals i mostrar l’afecte a les persones afectades”.

D’altra banda, José Luís Gayà ha indicat: “Soc ací en nom de tota la plantilla. És un dia molt trist per a València i Espanya. Agrair als bombers, policia i creu roja que ha estat ajudant. Ells són uns herois. És un dia molt trist per a tots“.

Per últim, l’entrenador del València, Rubén Baraja, també ha mostrat la seua mostra d’afecte als afectats: “Com a entrenador només puc enviar una abraçada i ànim a tots. Són moments difícils i el futbol passa a un segon pla. Esperem que siga el menys greu possible. El València tractarà d’estar en tot el possible”.