ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja dona pistes del possible onze titular

Per Alex Alfaro · 20 Maig, 2023

L’entrenador del València CF, Rubén Baraja, ha comparegut en roda de premsa abans del xoc que li enfronta al Reial Madrid corresponent a la jornada 35 de LaLiga Santander. El València CF se la juga aquest diumenge una vegada més. Encara que la victòria davant el Celta de Vigo va donar aire a l’equip, no hi ha res fet i l’equip arriba amb dos baixes en defensa i amb acumulació d’homes en l’atac.

El València CF no podrà comptar entre les seues files ni amb Marcos André ni amb la seua parella de centrals titular: Mouctar Diakhaby i Gabriel Paulista. Al ser preguntat, Baraja entre línies ha descartat un canvi de sistema. Cenk i Comert tenen totes les paperetes

Baraja sobre l’atac

“Nosaltres tractarem de posar l’onze que tinguem més competitius. Sempre hi ha variants i possibilitats per les sancions i posarem un onze que vaja de gom a gom des del principi, ells i els cinc que entren després estan sent fonamentals. Tots som importants”

Baraja sobre els joves

“Quan tens un equip jove i amb unes característiques determinades, tindre energia i cames fresques sempre és positiu i això fa incrementar el nivell de competitivitat dels jugadors en el lloc. Quan participen et fan bé i eixa exigència en els llocs fa que tots donen un poc més de manera individual i enforteix a nivell col·lectiu. Això ens està servint perquè l’equip siga més gran i jugue qui jugue el nivell siga alt.