ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja dóna les gràcies a l’afició i espera “fer un València campió”

Per Joan Marc García · 28 Desembre, 2023

El València va tornar a entrenar-se a Mestalla amb els aficionats aprofitant l’època nadalenca, abans d’entrar en un mes de gener crucial amb una gran quantitat de partits. L’equip dirigit per Baraja jugarà quatre partits de lliga, Vila-real, Cadis, Athletic i Atlètic de Madrid, els setzens de la Copa del Rei contra el Cartagena, i uns possibles huitens i quarts de final.

Els futbolistes han tingut uns dies de vacances per a desconnectar i viure el nadal amb les famílies i ara tornen al treball per a afrontar un mes de gener dens, que determinarà perquè lluitarà el València fins a final de temporada.

L’equip de Baraja es va exercitar en un entrenament a porta oberta per a agrair l’enorme suport rebut durant l’any, i que, segons ha afirmat Enrique Pacheco, speaker oficial del València, en Mestalla van assistir més de 15000 persones.

Baraja i els capitans van agrair a l’afició el seu suport

Quan va acabar l’entrenament, l’entrenador del València va voler agrair a l’afició que va assisitr a Mestalla, i a més va deixar un missatge en forma de desig als presents: “fer un València campió”, va indicar el Pipo.

Els capitans Gayà, Jaume i Paulista també van agrair als aficionats pel seu suport durant tot el 2023, i buscar un millor 2024 “esperant que l’any que ve siga millor que el que hem passat”, va dir el de Pedreguer.