ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja dona explicacions en roda de premsa després de la derrota en Almeria

Per Alex Alfaro · 09 Abril, 2023

Rubén Baraja ha parlat en roda de premsa després de la derrota per 2-1 enfront de l’Almeria

Cabreig: Estic molt enfadat pel que ha passat en el partit. No hem tingut encert per a posar-nos per davant. L’inici de la segona part no es pot consentir. Això, sumat a la segona acció on ens fan el gol m’enfada molt. Després ja no tens opció hui el disgust que tinc és tremend per moltes coses. Volíem canviar la dinàmica de fora de casa, regalar-li una victòria a l’afició. No podem caure en la desesperació o en què està tot acabat. Queden 10 partits per davant”

Dràstic: “No, crec que eres un poc dràstic. T’entenc. Quan estas ací i tens oportunitat de guanyar i doss circumstàncies et fan no guanyar, em fa molt de mal. Hem de tractar de recuperar-nos. Justin és un tema muscular i sembla que estarà un temps fora”

Cavani: “Cavani és que ja havíem fet dos canvis i no pots acabar les finestres quedant mitja hora. Hem tingut dos situacions clares d’ell i una altra d’Hugo. No hem tingut encert. Cal tindre autocrítica”

Actiud o qualitat: No crec que siga falta d’actitud ni de qualitat. Ells pateixen aquesta situació en un equip tan important com és el València. Senten la necessitat de guanyar punts i eixir de baix. Hi ha un procés i jo confie plenament que amb el treball aconseguirem seguretat