ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja dona el “SÍ” al València després de dinar amb Corona

Per Alex Alfaro · 10 Febrer, 2023

El crèdit a Voro se li ha acabat i el València cada vegada està més prop de tancar una nova figura en la banqueta. La confiança del València en Voro ha anat minvant en els últims dies. La mala imatge de l’equip davant el Girona -Mamardashvili va evitar una golejada- i el sincer discurs del tècnic han provocat que el club  estiga buscant un canvi immediat en la banqueta si l’equip no reacciona el dissabte davant l’Athletic. Però fins i tot, el més probable és que hi haurà canvi d’entrenador fins i tot si es guanya enfront de l’Athletic. És més, segons ha informat Deportes Cope València, al València tenen el convenciment que la setmana vinent hi haurà ja nou entrenador del València.

Més que confiança hi havia esperança en què Voro propiciara una altra reacció immediata en el funcionament i els resultats de l’equip. Tenia lògica perquè el calendari posava dos partits seguits en la mateixa setmana del canvi de tècnic. Però amb dos entrenaments i mig tampoc es podien esperar miracles. I no n’hi va haver.

Baraja dona el “SÍ” al València desrpés de dinar amb Corona

Una de les opcions que lideren el càsting d’entrenadors és el de Rubén Baraja. Tal com va avançar el programa 90 minuts de Plaza Deportiva durant el dia d’ahir, el director tècnic del València, Miguel Corona, es va reunir amb Rubén Baraja i va eixir amb molt bones sensacions de la cita. És més, segons ha publicat el periodista Héctor Gómez, Baraja es veu capacitat per a traure a l’equip de la situació i evitar el descens a segona divisió.

No obstant això, falta la pedra angular de l’assumpte i com sempre és el “Ok” de Peter Lim que encara no s’ha pronunciat al respecte. Ara mateix és un dels favorits junt a Vicente MOreno però Peter Lim serà qui dicte sentència.  El que fora jugador del València, estaria encantat d’ajudar al club en estes circumstàncies. Baraja es troba lliure després d’experiències en clubs de la Lliga Smartbank.