ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Baraja confirma les baixes per al partit davant el Mallorca

Per Manel Rumbau · 28 Març, 2024

Baraja ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit del pròxim dissabte contra el Mallorca a Mestalla. Partit fonamental en una setmana on els seus jugadors han tornat a demostrar tindre un gran nivell en els seus compromisos internacionals i novament han sorgit nombrosos interessos de clubs en el mercat.

En l’apartat de baixes de cara a l’encontre, més enllà de la baixa de llarga duració de Diakhaby i de Gayà, que no estarà fins dins d’un mínim de tres setmanes, Canós i Jaume també han casuat baixa durant la setmana per unes molèsties que, tot i les circumstàncies, no els descartava per a enfrontar-se al Mallorca.

Hui, a més de molts més temes referents a l’enfrontament d’este cap de setmana, el tècnic de Valladolid ha parlat sobre la disponibilitat de la plantilla per al xoc, assegurant que les sensacions de Canós “són bones, però tenim certs dubtes que hem de contrastar”.

A més, amb respecte a la lesió del capità valencianista, Baraja ha mostrat tranquilitat perquè “quan no ha estat Gayà ha jugat Jesús. També ha jugat Foulquier o Yarek. Tractarem d’escollir la millor opció”, ha finalitzat.