Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja buscarà reunir el seu antic cos tècnic com a conseqüència de l’eixida de Marchena

Per Marc Santiago · 13 Juny, 2023

Rubén Baraja està buscant substitut per a Carlos Marchena, qui ha decidit no continuar com a segon entrenador del val·lisoletà per a la pròxima temporada. L’exjugador andalús és el preferit per a ocupar el càrrec de director esportiu del Sevilla FC, després que eixira la notícia de la marxa de Monchi cap a l’Aston Villa d’Unai Emery, provocada per l’enfrontament amb la presidència arran de la continuïtat de Mendilíbar com a entrenador del Sevilla.

Baraja haurà de continuar buscant ajuda, ja que el candidat amb qui va contactar, Mista, li donara la negativa a l’estar lligat amb Dazn com a comentarista per a la pròxima temporada. El tècnic valencianista buscarà reunir al seu anterior cos tècnic amb Manu Poblaciones, actual preparador de Paco López en el Granada, i José Ramón Rodríguez, director de metodologia del RCD Espanyol al capdavant, com bé ha informat el programa 90 minuts.

Tots dos han acompanyat al Pipo durant la major part de la seua carrera com a entrenador i han format part important en tots aquells equips on ha entrenat el de Valladolid. A més, també s’espera que s’incorpore un ex de l’Atlètic de Madrid amb qui ha contactat el mateix Rubén Baraja i la identitat del qual encara no es coneix.

La baixa de Marchena serà notable, ja que era una veu d’autoritat entre els jugadors del València i sobretot una figura quasi paternal per als més joves a banda de la importància que ha tingut entre els defenses, qui seguien els seus consells respecte a les marques i altres factors defensius que han provocat la notòria millora d’aquest aspecte en l’equip els últims mesos.