ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja aposta per la Copa i no farà grans rotacions en Cartagena

Per Alejandro Fernandez · 04 Gener, 2024

El València es juga aquest diumenge el passe a la següent ronda de la Copa del Rei enfront d’un Cartagena que ocupa l’última posició en la Segona Divisió, però que en Copa l’equip canvia la cara. Baraja no vol confiar-se per la dinàmica de l’equip i no farà grans rotacions com a Logronyo i Arosa, segons ha informat Fran Guaita a SER Deportivos València.

Segons la informació, Baraja no té en un segon pla la Copa i té ambició per ella. És una competició que agrada molt als valencianistes i l’equip anirà amb tot per passar de fase el diumenge en el Cartagonova.

El València acumula tres partits sense perdre, amb dos victòries en els últims dos partits, amb la dinàmica positiva i amb la sensació que aquest equip liderat per Rubén Baraja pot barallar a final de temporada per la Copa i per alguna cosa més que la permanència en lliga.

Després del partit contra el Cartagena de Copa, el València visitarà el Nou Mirandilla per a enfrontar-se a un equip que està passant-ho mal aquesta temporada i s’està jugant el descens. Encadenar una altra victòria en lliga seria clau per a certificar en aquest mes de gener les bones sensacions de la temporada i allunyar el pensament de que la salvació és l’objectiu final d’aquesta temporada.

Encara així, la plantilla i cos tècnic a soles pensen ara mateix en l’eliminatòria de Copa del Rei contra el Cartagena, avançar de ronda per a ser present en el pròxim sorteig i donar-li una alegria per Reis als aficionats valencianistes.