ACTUALITAT  

Baraja analitza l’eliminació en Copa del Rei

Per Alex Alfaro · 17 Gener, 2024

Rubén Baraja ha analitzat en roda de premsa l’eliminació en Copa del Rei contra el Celta de Vigo a Mestalla.

Anàlisi del partit: “Hem reaccionat bé després del 0-2 i hem arribat a tindre el 2-2. Hem tingut un poc de desordre en la recta final del partit. No és normal el desordre que tenia l’equip hui. No hem sabut gestionar això. El Celta ha aprofitat aquesta situació i des del primer moment ens han posat un resultat advers”

Contundència: “Hui ens ha faltat contundència en les dos àrees”

Alineació: “Llevant la posició de porter, tots els jugadors que han jugat hui tenien oportunitats durant la temporada. No crec que la derrota haja sigut per l’alineació”

Rendiment:Hui hem perdut el nostre senyal d’identitat. Anem guanyant, anem perdent, som un equip que sempre ha de tindre equilibri. No hem sabut reaccionar als colps”

Ambient del partit: “S’havia generat un ambient d’il·lusió. Els jugadors estan tristos perquè no hem sigut capaços de fer el que calia fer”

Objectiu principal:És veritat que el nostre objectiu principal i prioritari és LaLiga. Hem anat passant rondes que és la nostra obligació i si tens un mal dia, no segueixes. Hem d’acceptar-ho i fer autocrítica”