ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza la victòria i no rebaixa les seues exigències sobre el mercat

Per Alex Alfaro · 12 Agost, 2023

Rubén Baraja ha parlat en roda de premsa per a analitzar la primera victòria de la temporada enfront del Sevilla i la situació en la qual queda l’equip en el mercat després de sumar els tres punts

Valoració del partit

Ha sigut un partit molt complet, hem tingut el que preteníem, ens hem alçat del 1-1, ací han estret bastant, hem d’estar molt contents, hem tingut un premi molt gran en un camp molt difícil.

Fitxatges

Crec que pense el mateix que pensava després del partit del Trofeu Taronja, la temporada és molt llarga i continue pensant que cal reforçar-se i el club està treballant en això. Necessitem reforços per a complir els objectius, el mercat està obert i cal millorar i reforçar.

Diakhaby

En esta tipus de partits, que et juguen directe, que et centren molt, necessitàvem energia i ser consistents i amb ell ho hem aconseguit, s’ha complementat molt bé amb Pepelu, i damunt ha tingut la fortuna del gol, ha fet un partit molt bo.

Canvia alguna cosa?

Ho hem analitzat ja, hem parlat i el club sap les necessitats, espere que ens reforcem a dalt i per fora, jugadors que vinguen a competir, malgrat que hàgem fet un bon partit després hi ha lesions o sancions.

Rafa Mir

No parlaré de jugadors que estan en altres equips.