ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza la victòria davant l’Athletic: “Cal gaudir del moment”

Per Joan Marc García · 20 Gener, 2024

El València ha guanyat a l’Athletic Club en el partit corresponent a la jornada 21 de LaLiga. El conjunt de Baraja s’ha imposat a un equip que arribava a Mestalla hui en un estat de gràcia després de completar un enfrontament més que serios.

Amb aquest resultat, el conjunt valencianista es situa 7º a la classificació de LaLiga amb 32 punts de 63 possibles. En zona Conference League i empatat a punts amb la Reial Societat (6º), equip que marca l’Europa League pel moment.

El tècnic del València ha analitzat el partit front els de Valverde: “El rival que teníem al davant t’exigia estar al màxim. Són un equip complet i guanyar ens ajuda en aquesta resposta després dun pal gros. Una nova porteria a zero té molt de mèrit i com s’han esforçat és fantàstic“.

Baraja també ha parlat sobre si l’afició i l’equip ja pot mirar cap a Europa: “És important no eixir-nos del nostre discurs i camí perquè et pots equivocar i perdre la intensitat. El nostre objectiu és arribar a cada partit i fer les coses bé. No podem parlar daltres coses. Cal gaudir del moment“.

Baraja també ha parlat sobre el gran partit de Foulquier: “Foulquier tenia una tasca complicada. La rotació és positiva i quan hi ha competició a les parades eleva el nivell. M’ho estan fent difícil. Hui Dimitri ha estat bé, intens amb el Nico i l’ha tapat bé. Crec que ha estat un partit molt complet per part seua”.

Respecte a la lesió de Sergi Canós, Baraja ha dit que “estava aportant i ajudant l’equip. No està tenint aquesta continuïtat i és una llàstima“.

El Pipo també ha parlat sobre la gran actuació de Mosquera: “Mosquera és en un bon moment, té unes condicions fantàstiques. Cal apostar, posar-lo, tindrà errors però el seu creixement està sent espectacular. La mentalitat és espectacular. Està millorant molt. No sabem quin és el sostre. No té ni carnet”.