ACTUALITAT  

Baraja analitza la victòria contra el Vila-real

Per Blanquinegres · 03 Gener, 2024

Baraja ha parlat en roda de premsa per a analitzar el partit contra el Vila-real

Balanç de la primera volta: “No soc una persona de fer molts càlculs. L’objectiu és sempre fer partits competitius i hem tingut la fortuna d’encertar. La sensació ha sigut bona i només queda gaudir”

Pepelu: “Pepelu està sent molt constant en el seu rendiment. Si competim com a equip serem més forts”

Rendiment dels fitxatges:Hi havia jugadors que necessitaven un punt de confiança. Segur que Yaremchuk agafa confiança després del partit de hui. No és fàcil triar quin jugador posar i el més important és que el conjunt es reforça”

Aturada nadalenca: “Durant aquesta última setmana he tractat d’apretarlos perquè senten eixa càrrega emocional per a quan arribe el partit pensar a guanyar”

Mirar cap amunt i mercat de fitxatges: “No vull entrar en aquest tipus de valoracions. Vull gaudir del moment. Veure a Mestalla com en el dia de hui… Valorar el futur no ens beneficia en res. Hem de tindre equilibri”

Dos victòries consecutives: “Estic content per com està rendint l’equip més enllà del resultat. No passe de la valoració de hui i del partit de hui. Sumar dos victòries consecutives sempre és positiu i serveix per a adonar-nos de com hem de competir”

Copa del Rei: “Gaudim del partit de hui i ja pensarem en la Copa del Rei. Volem el que volen tots que és passar de ronda”