ACTUALITAT  

Baraja analitza la victòria contra el Cadis i ja pensa en el partit de Copa

Per Alex Alfaro · 15 Gener, 2024

El tècnic del València CF, Rubén Baraja, ha comparegut en roda de premsa després de la contundent victòria del seu equip per 1-4 contra el Cadis en l’estadi Nou Mirandilla.

Els canvis, clau en la segona part

“Sabíem que la gent que entrara després ens havia de donar un plus i interpretar bé el partit. Hem treballat bé als espais. Aquesta victòria és un premi per a tot i m’alegre especialment pels que participen menys i tenen el protagonisme de hui. Hem tingut molt d’encert en atac i el resultat el defineix així”.

Objectiu

“El més important és focalitzar cada partit. Quan comencem a fer càbales i històries ens podem despistar. Havíem de ser ambiciosos i buscar el partit. Ho hem fet bé. El 1-1 ens ha tret un poc del partit, però el 1-2 a l’inici de la segona part ens ha vingut bé. Hem estat molt encertats en atac i el resultat és molt bo. Ara toca gaudir hui, però no anar més enllà. Si ens eixim d’aquesta dinàmica, ens podem despistar. Ara toca pensar en la Copa”.

Tres victòries seguides

“És complicat i té molt valor. És difícil guanyar a Cadis. Ells han posat tota la carn a la graella, però hui estàvem inspirats. És el premi al nostre treball i hem d’aprofitar la inèrcia”.

Copa del Rei

“Anem amb confiança després de guanyar tres partits seguit en LaLiga. La Copa és especial i juguem contra un gran equip. Esperem que la nostra afició ens espente i fem un bon partit. Cal anar partit a partit i així és com millorarem”.

VAR

“L’acció del penal li dona al braç, però és una interpretació. No sé si acció de penal. És una decisió de l’àrbitre. Ens hem hagut de sobreposar perquè estàvem bé en el partit fins a l’empat. El descans ens ha donat un plus i hem d’estar contents”.

Paulista i Gayà

“Tinc la sensació que s’han retirat abans de tindre algun contratemps important. Crec que han sigut cauts i hem fet el canvi ràpid per a evitar algun trencament. Esperem que siguen molèsties lleus perquè tenim molts partits seguits”.