ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza la situació del club

Per Alex Alfaro · 20 Febrer, 2023

Baraja ha parlat en roda de premsa i ha analitzat la situació en la qual es troba el València després d’una nova derrota i convertir-se en el 19é de La Lliga.

DESCENS: “És una opinió, la respecte. Crec que a través del treball ho podem aconseguir. L’equip ha tingut les seues opcions. No les hem aprofitat i la diferència està en això. Sabem la dificultat. Necessitem millorar. Hui hem fet bastants coses però ens anem de buit”

ANÀLISIS SITUACIÓ: “Ningú s’ha amagat en l’anàlisi de la situació. Calia assumir-la. L’actitud i la intensitat ha sigut positiva. Els detalls porten a tindre preocupació, però m’he de centrar en el següent contra la Reial Societat”

GRAVETAT: “Jo entenc que tu vulgues donar-li gravetat. Queden moltes jornades per davant. L’equip ha de convertir el treball en punts. La realitat és que la diferència l’ha marcada l’encert. Hem de pensar en el següent”

MISSATGE:El missatge és clar. Això no és cosa d’un dia. Per a nosaltres és fonamental la unió amb la gent, entenc que estiguen patint. La taula fa mal, a mi el primer. Tenim marge. Hem de tractar d’aconseguir que l’equip guanye partits i és fonamental la gent”

MENTALITAT: “Tot açò es basa en fortalesa mental i energia. Cal continuar treballant. Junts i amb la gent, que la necessitem més que mai. És el nostre primer partit, hem tingut opcions, no significa que hàgem de tirar la tovallola. És fonamental el cap fort”

IMPRECISIÓ: “Crec que l’equip hui per moments ha estat imprecís, però també hem tingut moments de criteri amb pilota. Tot el perill ha vingut a pilota parada. Hem estat compactes excepte en aqueixa acció. Hem tingut ocasions per a avançar-nos. Quedar-se amb el positiu”