ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza la situació de l’equip en la prèvia a Osasuna

Per Alex Alfaro · 10 Març, 2023

Baraja ha parlat a la Ciutat Esportiva de Paterna en la prèvia del partit enfront d’Osasuna

Lesionats: “Gayà la seua recuperació ha anat bé, Nico en la fase final. Demà valorarem com és la situació del dos. Cavani està pràcticament en la recta final pensant a tornar amb el grup setmana que ve”

No comunicat sobre el VAR:Hi ha determinades coses que hem de valorar. El que vaig dir és que era una acció interpretable pel VAR. Per a mi hi ha contacte i pot ser penal. A partir d’ací, entenc que la gent tinga ràbia i frustració però jo he d’estar centrat en l’objectiu i no podem fer res més. Jo vaig fer les declaracions que vaig fer, el club, crec que Corona també va parlar. Que protestes més o faces tres mil comunicats no et traurà de la situació. Hem de centrar l’energia en el partit de demà”

Importància de Mestalla: Tornem a jugar a casa, des de setembre o per  no guanyem dos seguits a casa i hem d’aconseguir que Mestalla siga un fortí i siguem poderosos. És la clau per a eixir d’aquesta situació. Cal veure les coses amb calma. Sense precipitació ni drama

Millora equip: “L’equip ha anat millorant en diferents aspectes tractant de millorar detalls que quan les coses van bé cauen del teu costat però quan no cauen de l’altre. Busquem millorar això a través del dia a dia”

Necessitat de sumar: “Tenim estadístiques negatives en contra que hem de canviar. Soc optimista pel que veig en la setmana i en l’equip. La millora passa pel resultat. En el futbol per a eixir d’una situació de dificultat necessites resultats. Mantindre la calma”

Aspecte ofensiu: “Tenim estadístiques negatives en contra que hem de canviar. Soc optimista pel que veig en la setmana i en l’equip. La millora passa pel resultat. En el futbol per a eixir d’una situació de dificultat necessites resultats. Mantindre la calma

Kluivert: “No, amb Kluivert si hi ha una cosa d’aquests partits esteu veient és tindre a tots enganxats. El cas de Justin va jugar a Getafe d’inici, amb la Real per les circumstàncies no va entrar i a Barcelona va jugar la part final. Està preparat i és el que busque”