Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza la derrota i els últims cinc dies de mercat

Per Alex Alfaro · 27 Agost, 2023

Baraja ha parlat en roda de premsa després de perdre davant Osasuna. Després de dos victòries consecutives, l’equip no va poder aconseguir punts en la jornada 3 de lliga. L’equip va competir però va ser insuficient davant un equip que va lluitat fins al final.

Fitxatges

“Ho vaig dir en el seu moment i no insistiré (respecte a fitxatges), vull parlar del partit. Queden 5 o 6 dies perquè es tanqui el mercat, espero que es tanqui alguna situació”

Anàlisis partit

“Hem arribat bé a la segona part, crec que hempogut guanyar el partit. Estic enfadat en la última acció del partit, perque passen coses que no tenim que consentir, no sé si es falta, però ens guanyen les dos accions en el córner”.

Nivell defensiu

“Ens han tirat 2 voltes. Jo no he vist que Osasuna ens haja superat. Crec que es atrevit ficar e dubte en la defensa de l’equip, però es veritat que la última acció ha sigut un error nostre”.

Hugo Duro

“Crec que Hugo ve de der un molt bon treball en els dos partits anterior. Ha fer gol i m’alegre molt per ell. Espere que siga trencar eixa ratxa i que puga fer més gols, per què ho anem a necessitar”

Valorar el treball

“Crec que tenim que valorar el treball que estem fent, i penar en el que va a ser el futur. Els futbolistes tenen que agafar ritme i tractar d’equilibrar els minuts de cadascú per a que tots puguen aportar”.

Mestalla

“Crec que Mestalla sempre dona suport a l’equip, però quan veu que l’equip ho necessita, ho fa. Estic molt agraït del suport que ens donen, i es fonamental per a nosaltres”

Joventut

“L’equip es jove, però amb treball, crec que anem a créixer, i això transmiteixc a ells. La primera part de hui no m’ha agradat”.

Castillejo

“Castillejo sap quina és la seua situació, i sap quina és la decisió que té que prendre”.