ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza la derrota del València en el Metropolitano

Per Alex Alfaro · 18 Març, 2023

Baraja ha analitzat la derrota del València en el Cívitas Metropolitano

Ilaix: “Amb Ilaix no hi ha res estrany. Tractem que tots ens puguen aportar. No tinc res més a dir sobre eixe tema”

Disgustat: “Hui estic molt disgustat. Perquè a més és el dia. 104 anys. Estic molt trist. M’hauria agradat veure competir a l’equip d’una altra manera. Cal ser autocrítics. Havíem treballat per a evitar coses que han succeït. L’Atlètic ha sigut superior estar en aquesta situació no és casualitat. Si no fem moltes coses bé no podrem eixir d’aquesta situació”

Relaxació: “No, jo crec que no. L’equip no s’ha relaxat ni molt menys. La situació és tan complexa que no et pots relaxar en cap moment. A Getafe i Barcelona competim i hem perdut virtuts com la solidesa”

Les coses no han eixit bé: “Les coses no han eixit bé, és evident que hem de millorar. Sabem quin és el camí i no eixir-nos. Aquest partit ha de servir-nos per a saber que si no estem en eixa línia serà difícil. Hem de ser competitius en cada partit”

Entendre el partit: “Jo crec que ha sigut una qüestió més d’entendre el partit. Ens han trobat entre línies. La nostra línia defensiva hauria d’haver estat més a prop. L’inici de la segona part no m’ha agradat res. Hem eixit sense concentració. Després ja no hem pogut”

VAR: “És el mateix de sempre el tema del VAR. Per a mi no hi ha voluntarietat. No estem tenint sort en aquest tipus d’accions. M’ha semblat involuntària. En eixe moment l’àrbitre ha deixat seguir”