ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza el proper enfrontament a Madrid i parla dels últims dies de mercat

Per Eva Tortajada · 27 Gener, 2024

L’entrenador del València ha comparegut en roda de premsa abans del partit front a l’Atlètic de Madrid. Baraja és conscient de la dificultat d’aquest enfrontament i sap que l’equip necessita més jugadors, però no creu que arribe cap fitxatge durant els últims dies de mercat.

 

Correia serà baixa? Desgraciadament, les proves no han estat bones i no aquesta disponible per a demà, té lesió en el bessó i el perdrem una temporada.

Renovació Diego González: Depén de les possibilitats que hi haja i del que ell vulga. Són decisions importants a la seua edat. Si es queda amb nosaltres, el treball que està fent en el primer equip i en el Mestalla és important.

Missatge al vestuari de cara a Europa: El missatge que donem dins del vestuari és el de tractar de ser competitius i focalitzar-nos en cada partit, que són els que al final determinen la teua posició en taula. Això és un camí que hem de recórrer i hem de treballar molt i fer-lo molt bé per a poder tenir aquesta opció oberta.

Com prepara el partit tenint en compte les estadístiques favorables a l’Atlètic: Les estadístiques són números que parlen del potencial que té l’Atlètic de Madrid. La temporada passada van ser molt superiors a nosaltres en tots els sentits i això ha de ser un senyal de la gran dificultat del partit de demà. Dependrà del fet que sapiguem conduir el partit i incomodar-los. Sempre hi ha un moment en el qual es trenquen aquestes ratxes i hem d’anar a competir sense cap mena de complexos.

La posició en la classificació fa més fàcil afrontar el partit? El nostre treball en el dia a dia és bo, és un ambient molt positiu per part de tots els jugadors. La sensació que tinc és bona, però el que queda de la temporada serà un gran repte.

Venda de Koba: Aquesta setmana ens hem focalitzat en el partit i no tinc informació concreta del que es puga donar, queden uns dies de mercat i pot passar qualsevol cosa, però la sensació que tinc és que passaran poques coses.

Javi Guerra: És un jugador que té la possibilitat de jugar en diverses posicions, té molta versatilitat i pot acomodar-se. Quan tenim també baixes ell et pot facilitar el treball en altres posicions.

Canviaria la perspectiva de l’equip guanyar en el metropolità? Sempre la conseqüència seriosa positiva, però abans cal pensar en tot el que cal fer per a guanyar. És un partit de gran dificultat, però acceptem el repte i creiem en les nostres possibilitats. Hem de fregar la perfecció per a guanyar aquí.

Necessitat de reforços? Podrien arribar? La nostra plantilla és curta, però haver d’anar reconvertint jugadors ens està fent millor equip en tots els sentits. Les coses són com són i cal adaptar-se. Necessitaríem algun reforç, però aquí no tinc control, jo em dedique a entrenar als jugadors que tinc.

Canvi d’horari: La gent s’havia organitzat el seu viatge, l’horari era molt bo i els ha llevat una mica la il·lusió d’anar a un partit bonic. Quan es pren aquest tipus de decisions cal valorar una mica més aquestes coses, s’hauria de tindre més sensibilitat

Què espera del rival: Que competisca al màxim nivell, com ho fa sempre. Són molt contundents en el metropolità, no es rendeixen mai i competeixen fins al final. Tenen jugadors resolutius sortint de la banqueta; tenen solucions, les aprofiten i en el seu camp sempre tenen l’embranzida que els dona l’afició.