ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza el partit front el Cartagena: “És una lliçó per aprendre”

Per Joan Marc García · 07 Gener, 2024

El València ha aconseguit classificar-se als huitens de final de la Copa del Rei després de patir i molt a Cartagena. Fins als minuts finals de la pròrroga l’equip de Rubén Baraja no va aconseguir posar-se per davant. Una expulsió del Cartagena en els últims minuts de la primera part i un sprint final del València, salven una eliminació que es va vore més prop del desitjable.

Baraja ha analitzat l’actuació del conjunt de Mestalla a la roda de premsa posterior al partit: “Sense dubte sabíem que el partit seria complicat per passar de ronda. El partit no ha començat bé. Hem hagut d’anar a remolc tot el partit. Açò és la Copa del Rei, podem trobar sorpreses i el Cartagena ens ha fet patir“.

A més, el tècnic del València ha afegit: “Esperava que el Cartagena eixira així. La primera acció del gol ens ha posat nerviosos. No hem entrat bé. És una lliçó per aprendre. Si no entres amb intensitat i concentrat se’t posa costa amunt”.

El Pipo també ha analitzat quin pot ser l’objectiu del València a la Copa: “Volem arribar al més lluny possible. Els aficionats tenen una il·lusió especial, a veure quin és el sorteig. Cal anar guanyant-ho amb els partits”.

Baraja ha assenyalat la seua valoració sobre el debut històric de David Otorbi: “David feia temps que esperava el seu moment, era una possibilitat per buscar-lo per fora que faça 1 contra 1 i ha treballat bé. Ha d’anar creixent per poder participar“. A més, ha afegit: “És un dia feliç per a ell, per a la família i els amics. És un xiquet, pensem que té un futur enorme”.

Respecte a les molèsties de Pepelu, Baraja ha indicat: “Ha patit una xafada i no podia caminar, és un colp”.