ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza el partit, el mes d’abril i la lluita pel descens

Per Alex Alfaro · 02 Abril, 2023

Baraja ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit de demà enfront del Rayo Vallecano (21.00 a Mestalla) on ha reflexionat sobre la situació de l’equip, l’important mes d’abril i el que cal fer per a eixir de la zona delicada en la qual ara mateix es troba immers el València C.F

JUGAR ÚLTIM DIA: “No tenim una altra opció, és el que et va tocant. Preferiria jugar al principi de la jornada. Ens ha tocat jugar el dilluns. Tenim ganes que arribe per a jugar i tractar de fer les coses bé i poder ser competitius per a guanyar”

LESIONS: “Respecte als que ixen de lesió, es van incorporant i estem valorant. Demà decidirem”

RAYO VALLECANO: “Solament puc dir Rayo Vallecano. Res més. Hem de fer un partit complet, continu. Juguem amb la nostra afició. Venim d’un partit que no vam fer les coses bé. Hem de canviar la cara. El millor escenari perquè això succeïsca és Mestalla”

ESTAR EN UNA BAMBOLLA: “És que és bo això per a tots. Per a tots és bo que es parle de futbol. Que hi haja tertúlia sobre futbol és més positiu que sobre altres coses. Aconseguir que això succeïsca fa que el València estiga viu i hui haja debat. Lo de fora no ens ha d’afectar hem tractat de millorar coses amb els jugadors que teníem ací, ens han ajudat els del Mestalla també, després quan han tornat els internacionals també. Demà hem de donar bon nivell. És important aïllar-se de tot el que no ens sume”

MES D’ABRIL I EIXIR DEL DESCENS: Nosaltres hem d’estar preparats i crec que ho estem. Assumim la realitat i les veritats, això t’acosta a canviar la situació. El procés és guanyar partits i sumar punts. Som ací, hem de conviure amb eixa realitat nostra i els aficionats. hem de tindre l’ambició de canviar-la amb treball. Hi ha més equips en eixa zona. Si entres en nervis i ansietats, et dificulta poder fer-ho”