ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza el partit: “El dissabte Mestalla ha de ser una caldera”

Per Blanquinegres · 15 Abril, 2024

Baraja ha parlat en roda de premsa després de la important victòria contra Osasuna i estar a únicament tres punts de posicions d’Europa League

“El resultat és magnífic. Per a vindre a Pamplona has de tindre els teus plans . En el tram del partit on hem estat millor fins al gol, hem marcat la diferència. Hem tingut diverses ocasions i després sí que és veritat que ens ha faltat arribar amb una mica més de perill. Hem tingut ofici per a saber aguantar el resultat i és una victòria de prestigi. Content pels xics perquè hui hem aprofitat el nostre moment i això els ha reforçat molt”

“Guanyar dos partits fora de casa marca la diferència. Tenim un partit important contra el Betis i eixe és el camí. Posar-nos més pressió de la indeguda no ens ajuda i aquest camí ens està ajudant. Els xics ho estan entenent”

“Per a guanyar ací cal fer moltes coses bé. Quan hem tingut oportunitat de fer-los mal, fer el gol. Ells són molt insistents i tenien l’oportunitat de retallar distàncies amb nosaltres”

Tot és un procés. Quan li vas donant confiança als joves perquè vagen creixent a l’una de l’exigència del València, és bonic veure el rendiment en camps com el de hui. Estem veient a jugadors de 19 anys que sembla que tenen 17. És sorprenent com està competint l’equip i com han millorat. A més aconseguint resultats que això sempre ajuda”

Gayà no arriba al partit contra el Betis”

“És una cosa increïble de descriure el que vivim la temporada passada i el que estem vivint enguany. Al final aconseguim salvar el match ball i hui és un partit amb molt de mèrit. Estem competint bé a Mestalla però guanyar fora et dona eixe plus. Els esperem a tots el dissabte perquè Mestalla siga una caldera. La nostra gent ha entés sempre el que necessitem”