ACTUALITAT  

Baraja analitza el partit contra el Celta i l’última hora de mercat

Per Blanquinegres · 16 Gener, 2024

Baraja ha parlat en roda de premsa en la prèvia del València – Celta de huitens de final de Copa del Rei. El tècnic valencianista es troba en un moment després d’aconseguir una distància de 14 punts respecte als llocs de descens i tindre la possibilitat de plantar-se en els quarts de final d’una competició sempre il·lusionant per al valencianisme.

Mercat de fitxatges:El mercat està obert. Pot passar qualsevol cosa. Nosaltres ens hem de centrar en la competició, tenim un partit contra un gran rival”

Tancar el mercat amb la plantilla actual: “Quan el mercat està obert pot passar qualsevol cosa. Tenim una premissa clara i és que no hi ha moltes possibilitats per l’aspecte econòmic o eixa és l’explicació que ens van donar”

Possibilitat de jugar la final de Copa:Per a tindre opcions d’arribar a la final cal passar eliminatòries. El Celta ha mostrat una clara millora”

Jugar a Mestalla: “En aquestes eliminatòries et pot donar un poc de marge jugar a Mestalla. Segur que tindrà un paper fonamental. El Celta en lliga ens va demostrar que ens pot complicar moltíssim”

Donar-li una alegria a l’afició:El partit de demà és una oportunitat de donar-li les gràcies de com ens estan ajudant aquesta temporada. És important que creguen en els nostres jugadors. Mestalla ens aporta molt”

Pressió de la Copa del Rei:La pressió es pot tindre en les anteriors eliminatòries en camps difícils, però no ens fiquem una pressió extra. Tractarem d’aprofitar-ho”

Possibilitat d’ampliar el seu contracte: “M’encanta la Copa del Rei i sols em centre en això”

Recuperació: “El procés de recuperació d’Almeida va bastant millor i esperem que puga tornar a recuperar el ritme dels seus companys. Ha sigut una temporada difícil per a ell i esperem veure-ho en la part final”

Diego López: “Diego López pot jugar en tot el front d’atac. Té treball i compromís. És un jugador molt complet. Sempre li dic que quan dones eixe nivell has d’autoexigir-te”

Objectiu: “Soc bastant seriós sobre l’objectiu. M’agrada centrar-me en el present i no fer hipòtesi”

Koba:No tinc gens d’informació sobre el tema de Koba”