ACTUALITAT  

Baraja analitza de forma molt crítica el mercat

Per Alejandro Fernandez · 02 Septembre, 2023

Baraja ha parlat en roda de premsa després de perdre contra l’Alabés en Mendizorroza. L’equip venia d’aconseguir una derrota a Mestalla contra l’Osasuna, i es torna de Vitòria sense aconseguir, de nou, els tres punts. Rubén Baraja ha sigut molt crític amb el mercat i ha deixat en mans del club la valoració del mercat.

OPINIÓ DEL MERCAT

La plantilla em sembla curta. Haurem de redoblar esforços tots. És el club qui ha de fer les valoracions a partir d’ací. Jo el que he de fer és dedicar-me a treballar i a buscar l’estabilitat del grup. I que la nostra gent ens ajude. No queda una altra que treballar, insistir i tractar d’aconseguir resultats”.

DEIXA EN MANS DE CLUB LA VALORACIÓ DEL MERCAT

Una vegada tancat el mercat és el club el que ha de fer les seues valoracions. Això està començant i a partir d’ací el club explicarà el que ha passat i com ha sigut el procés del mercat. Tot va en funció del pressupostos, dels límits i dels diners que disposes. També cal tindre en compte les nostres limitacions. Volíem un jugador més i no ha pogut ser.

YAREMCHUK, ÚNIC FITXATGE QUE NO HA DEBUTAT

“Yaremchuk no ha pogut entrenar i no estava en disposició d’arriscar en aquesta situació. Necessita ritme, assentar-se i no l’he vist preparat“.

MOMENT DE DIFICULTAD DEL CLUB

Tots volem un València millor, però la realitat que hi ha és la d’ara. Entenc que els nostres aficionats estiguen frustrats i que vegen que es poden millorar moltes coses. És molt evident que és un moment de gran dificultat però ara hem de buscar un poc d’estabilitat dins de tot això. Necessitem treballar, que els xics vagen creixent. I també necessitem a la nostra afició, que estarà”.