ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja, amb tots disponibles per al partit contra el Real Madrid

Per Javi Richart · 26 Febrer, 2024

Totes les mirades d’aquest cap de setmana estaran posades en el partit entre el València CF i el Real Madrid. Hui ha tornat als entrenaments Thierry Correia, l’únic jugador que es trobava a la infermeria. Encara és prompte per conéixer si estarà al 100% per disputar l’encontre de dissabte, però si arriba, Rubén Baraja tindrà a tota la plantilla a la seua disposició.

Han sigut mesos durs en quant a les lesions. El tècnic asturià ha hagut de sobreposar-se a les diferents baixes amb una plantilla molt curta, i trobant solucions difícils per traure-li el màxim rendiment a un equip que ja està salvat. Diego López i André Almeida ja estaven disponibles per a l’encontre contra el Granada CF que es va haver de suspendre per l’incendi de Campanar.

Així, amb la tornada del lateral portugués, Baraja tindrà a tota la plantilla disponible per a un xoc molt important davant el líder a Mestalla. En canvi, es preveu que Thierry no siga titular, degut a que no està al 100%, i també al gran estat físic de Foulquier.

No obstant això, tot i que els tindrà a tots disponibles, Baraja no farà massa rotacions. Els grans dubtes a l’alineació estaran als extrems. Per la banda dreta haurà de decidir si apostar per Diego López o per Fran Pérez. D’altra banda, a l’esquerra està l’opció de Sergi Canós o un perfil distint com el de Javi Guerra.

D’aquesta manera, l’XI podria quedar així: Mamardashvili; Foulquier, Mosquera, Diakhaby, Gayà; Diego López, Guillamón, Pepelu, Sergi Canós; Yaremchuk  i Hugo Duro.