ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Tata Martino se suma a la llista de Corona

Per Alex Alfaro · 12 Febrer, 2023

El València prepara moviments en la banqueta del club de Mestalla en les pròximes hores. El número u de la llista per a suplir a Voro té un nom i és el de Vicente Moreno. És més, tal com ha informat el periodista Nacho Sanchís, la idea és que es puga ser presentat abans del partit enfront del Getafe.

Les negociacions continuen en marxa en aquest diumenge i la necessitat d’un canvi en la banqueta han augmentat després de la derrota enfront de l’Athletic. La imatge que va donar l’equip va ser bona però la realitat és que el València tancarà la jornada 21 de La Liga en llocs de descens.

Les exigències de Vicente Moreno són clares per a fitxar al València. Demana dos temporades i mitja, és a dir, el que falta d’aquesta temporada més dos anys més. Vol un projecte llarg i que es vaig confie en la seua figura per a les pròximes temporades.

Mentrestant, Baraja segueix a l’espera del València i ja li va donar l’ “ok” al València la setmana passada.

El Tata Martino es suma al dossier de Corona

Corona ha sumat un nom més a la llista de possibles incorporacions a la banqueta del València. Segons la informació publicada per À Punt Esports, el tècnic argentí, ara sense equip, ja té a la seu disposició un informe sobre la plantilla del València i és una opció més per a la banqueta. El comodí de Voro no ha donat resultats i Corona presentarà eixa llista a Peter Lim. Fran Escribá és una altra opció per a la banqueta.