ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Balaídos demana la destitució de Rafa Benítez després de la derrota front el Girona

Per Joan Marc García · 28 Gener, 2024

Rafa Benítez viu una situació molt complicada al Celta de Vigo. Després d’un bon inici del 2024, tres derrotes consecutives a casa el tornen a posar en una situació delicada, però ara amb l’afegit de tenir la pressió de l’afició, que ja no es talla a l’hora de demanar-li que abandone el club.

L’ex entrenador del València ha parlat sobre els càntics de l’afició gallega demanant la seua destitució: “Quan no guanyes sempre és més fàcil que hi haguen fissures. El que cal fer és pensar recolzar l’equip. He vingut al Celta amb un projecte de tres anys. Un entrenador professional que fa la feina, que treballa dotze hores diàries i que ve a un projecte de tres anys, el que vol és que aquest projecte surti bé”.

A més, Rafa Benítez també s’ha mostrat molt seriós i molest quan ha sigut preguntat sobre si hi ha poca autocrítica al club: “Duc molts anys. Sempre que hi ha alguna cosa que no funciona està aquesta teoria de l’autocrítica… que és molt fàcil. No puc eixir ací i dir tot allò que hem fet malament. Això seria molt fàcil. La meua feina és analitzar-ho i fer que els meus jugadors ho entenguen i que ho portem a la pràctica. Jo no estic ací per culpar a ningú, estic per treure rendiment a l’equip“.

Amb aquesta derrota, el Celta es troba 17è a la classificació amb 17 punts, a tan sols un punt de la zona de descens, i tot en la temporada del centenari.