+  FITXATGES  

Bakkali segona nova cara del València CF 15-16

Per Blanquinegres · 06 Juliol, 2015

El València Club de Futbol ha arribat, en el dia d’hui, a un acord amb el futbolista internacional belga Zakaria Bakkali fins al 30 juny 2020.

El jove belga, nascut el 20 de Gener de 1996, arriba lliure al València després d’haver militat en els últims anys al PSV Eindhoven holandès, on ha disputat 24 encontres des del seu debut. Bakkali, format al planter de l’Standard de Lieja, la seua ciutat natal, està considerat com una de les majors promeses del futbol belga i s’ha mostrat molt satisfet d’este pas en la seua carrera: “Sóc molt jove i per a mi és un gran pas unir-me a un equip de la tradició i el nivell del València CF en una Lliga tan atractiva i competida. Vinc amb totes les ganes de treballar fort i ajudar els meus nous companys. Des que fa un temps vaig decidir continuar la meua carrera fora d’Eindhoven i tancar la meua etapa al PSV, he tingut moltes opcions per decidir, però el València i les Lliga espanyola per a mi són un somni fet realitat “.

Per la seua banda, la presidenta del València Lay Hoon Chan també ha volgut donar la benvinguda a Bakkali: “És una molt bona operació perquè no és fàcil fitxar un futbolista tan jove amb tant potencial, que ja ha debutat amb Bèlgica i en el PSV Eindhoven. Estem molt satisfets i agraix a Zakaria que haja elegit unir-se a nosaltres”.

Després de signar el seu contracte, Bakkali viatja ahui amb els seus companys d’equip a Àustria al stage de pretemporada.