+  FITXATGES  

Bakkali podria ser el primer fitxatge del València CF 2015-2016

Per Alex Chardí · 21 Maig, 2015

A final del mes de gener, Blanquinegres.com avançava els moviments del València CF per tractar de fitxar a Bakkali. Finalment, el València no va incorporar-lo al mercat d’hivern i des d’aleshores el seu nom ha sonat diverses voltes els últims mesos vinculant-lo al conjunt valencianista.

El València veu en Bakkali una oportunitat de mercat, ja que sols té 19 anys, finalitza contracte el pròxim 30 de juny i el jugador vindria a cost 0 al València. Solament s’hauria d’abonar una xicoteta quantitat en conceptes de drets de formació.

Segons s’apunta des de la premsa belga, el seu fitxatge vindria de la mà de Jorge Mendes, que fa poc va aconseguir fer-se amb els seus serveis de representació. Mentrestant, el València nega qualsevol vinculació de Bakkali amb el quadre blanquinegre. Però la realitat és que el jugador està convençut que va a fitxar pel València i així li ho ha fet saber a Andrés Guardado (actual company seu al PSV) i al seu tècnic Phillip Cocu, tal com han contat els companys de Sillas Gol.

No es descarta que el València fitxe a esta jove promesa i puga acabar cedit en altre equip per a què explote, com poguera ser el Benfica que està molt interessat en el jugador i amb la mediació de Mendes seria possible.

Belga i d’origen Marroquí, està considerant com una gran promesa en el món del futbol. L’han seguit els últims anys equips com Chelsea, Manchester United, Tottenham, Oporto, Benfica, Inter, Liverpool, Arsenal i Atlètic de Madrid (equip del qual estigué a un pas de firmar l’estiu passat després que PSV i Atlètic hagueren arribat a un acord).

A més, les seues qualitats encaixen en el perfil de jugador de banda que agrada. Destaca pel seu atreviment per a encarar i desbordar, no s’ho pensa mai. A més, té una gran conducció i colpeig amb les dos cames per igual.