+  PRIMER EQUIP  

Bakkali comença la pretemporada amb calma

Per Blanquinegres · 06 Juliol, 2016

El VCF comença la seua tercera jornada de treball a la Ciutat Esportiva de Paterna. Els exercicis amb la presència de la pilota continua dominant per damunt de treballs molt més explícits i de major carrega física.

Per arribar a eixa situació falta encara un parell de setmanes, concretament quan el treball es trasllade cap a terres més fresques del territori europeu, els Països Baixos. Per aleshores Pako Ayestarán voldrà ja a tots els seus efectius preparats per començara realment a carregar les cames de treball i de patiment per a la que s’espera que siga una temporada llarga i plena d’èxits.

De moment qui ha d’alçar el peu de l’accelerador i esperar el seu moment per treball al 100% junt a la resta del grup és el belga, Zakaria Bakkali. Tot i que ja es troba recuperat dels seus problemes al pubis, que a més li enviaren al quiròfan, el cos tècnic i mèdics del Club volen ser prudents i esperar per tal de poder disfrutar de l’extrem esquerrà al llarg de tota la temporada sense cap tipus d’esglai.

Bakkali pre1617