ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bakambu, oferit al València

Per Pablo Marquez · 27 Desembre, 2019

El futbolista congolés, Cèdric Bakambu, té la intenció d’abandonar la lliga xinesa i tornar a Espanya on va demostrar un gran nivell quan jugava en el Vila-reial.

Segons ha informat Hèctor Gómez, el jugador es va reunir les passades setmanes amb els seus agents a València i a Vila-reial per a buscar un destí que siga apetible per a ell.

El València va pensar en Bakambu el passat mes d’agost en cas d’una possible eixida de Rodrigo Moreno a l’Atlètic de Madrid, però a la fi no va passar res. A més, el futbolista tenia un contracte on estipulava que no podia abandonar el Beijing Sinobo Guoan fins aquest desembre.

Uns dels motius perquè Bakambu vol abandonar Xina és perquè aquest gener entrarà en vigor una llei on els futbolistes estrangers no podran guanyar més de tres milions nets per any. Cèdric Bakambu cobrava 18 milions a l’any.

Encara que la lliga respectarà els contractes dels jugadors estrangers que ja juguen a la Xina, Bakambu vol jugar en una lliga de més nivell.

El jugador congolés ha anotat 26 gols en 36 partits jugats en la lliga xinesa i seria un complement de luxe per a la davantera del València.