ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baixa per problemes físics en la Selecció espanyola

Per Alex Alfaro · 10 Octubre, 2023

També hi ha males notícies a nivell físic en la Selecció espanyola. L’internacional Lamine Yamal deixa la concentració de la Selecció Espanyola després de ser avaluat pels serveis mèdics de la Real Federació Espanyola de Futbol i determinar que no podrà participar en els dos pròxims compromisos de classificació per a l’Eurocopa 2024 que enfrontaran a Espanya contra Escòcia a Sevilla i davant Noruega a Oslo.

Als seus 16 anys, Lamine Yamal ha participat en els onze partits del Barcelona aquesta temporada, batent tots els rècords de precocitat. L’últim d’ells, aquest diumenge en el Nuevo Los Cármenes, on es va convertir en el golejador més jove de la història de LaLiga en anotar el punt de l’empat davant el Granada (2-2).

En la vesprada d’aquest dilluns, d’altra banda, els jugadors de la selecció han completat el seu primer entrenament a la Ciutat del Futbol, en una sessió oberta a la presència de públic que va comptar amb nombrosos aficionats joves i xiquets. Va ser una primera presa de contacte suau.