Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baixa important per al partit contra l’Alabés

Per Blanquinegres · 30 Agost, 2023

Nova cara a la Ciutat Esportiva de Paterna. Aquest dimecres s’ha estrenat Selim Amallah en els entrenaments del València, després que en el dia d’ahir es tancara la seua arribada al club de Mestalla com cedit per una temporada amb opció de compra procedent del Reial Valladolid.

El polivalent migcampista marroquí de 26 anys ja està als ordes de Rubén Baraja i s’exercita al costat dels seus nous companys en les instal·lacions del club de cara a preparar el pròxim partit de lliga, que es juga aquest dissabte a Vitòria davant l’Esportiu Alabés a les 18.30 hores.

D’altra banda, la nota negativa de l’entrenament d’aquest dimecres a Paterna l’ha posat Gabriel Paulista. El veterà central hispà-brasiler va haver de ser substituït en l’últim partit davant Osasuna per unes molèsties musculars. El club no ha publicat cap comunicat mèdic sobre aquest tema, per la qual cosa es desconeix si el jugador està lesionat. Per tant, és dubte per al partit de l’Alabés, ja que s’ha exercitat al marge amb els fisioterapeutes del club per a recuperar-se dels seus dolors en la cuixa de la seua cama esquerra.

Paulista és un jugador amb un ampli historial de lesions, que sol perdre’s diversos partits durant la temporada per problemes físics, per la qual cosa no és descartable que Baraja siga conservador i opte per donar-li descans en aquest pròxim partit, ja que és l’últim abans del paró de les seleccions i no es torna a competir fins dins de dues setmanes i mitja.