Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baixa d’última hora en la convocatòria del València

Per Alex Alfaro · 03 Gener, 2023

El València C.F ja es troba a Altea, lloc on descansarà abans de marxar-se cap a La Nucia per a donar inici a la Copa del Rei amb l’eliminatòria de setzens de final. La competició de la il·lusió que dona en el dia de hui el tret inicial. L’objectiu és clar: arribar a la final com la temporada passada i tant de bo guanyar-la com ja va ocórrer en 2019.

I a pesar que davant l’inici de lliga Gattuso tenia a tots completament disponibles, haurà de fer rotacions enfront de La Nucia. Fins a tres baixes, sense tindre en compte a Jaume, haurà d’afrontar Gattuso. Foulquier es queda a València amb febre i unes molèsties de Thierry a la cama dreta no li deixaran participar en el partit. A més, Nico també es queda descansant a València i preparant-se per a l’operació que tindrà en els pròxims dies.

Per part de l’Acadèmia, Gattuso ha decidit convocar a Mosquera, Rubén Iranzo i Fran Pérez. Mosquera i Jesús Vázquez segurament tenen minuts en el dia de hui com va anunciar l’entrenador italià en el dia d’ahir en roda de premsa.

Baixa d’última hora en la convocatòria

El València CF ha informat d’una baixa d’última hora en la convocatòria. Per decisió tècnica, Cristian Rivero s’ha quedat fora de la convocatòria. Gennaro Gattuso ja va anunciar durant el dia d’ahir que la porteria s’anava a disputar entre Giorgi Mamardashvili i Iago Herrerín, és a dir, no va valorar en cap moment l’opció que Cristian Rivero siga el porter en el dia de hui en la Copa. Per tant, esta és finalment la llista de convocats per a intentar aconseguir la classificació als huitens de final de la Copa

Porteria: Mamardashvili, Herrerín

Defensa: Gayà, Lato, Mosquera, Paulista, Comert, Cenk, Jesús Vázquez, Diakhaby, Rubo

Mig del camp: Guillamón, Almeida, Yunus, Fran Pérez, Ilaix

Davantera: Lino, Kluivert, Castillejo, Hugo Duro, Marcos André, Cavani