Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ayestarán, més primera opció que mai

Per Blanquinegres · 19 Maig, 2016

Els esdeveniments continuen esgotant-se a 12.000 quilòmetres de l’epicentre de tot, València. Singapur es testimoni i seu central estos dies dels designis esportius de l’entitat de cara a la propera temporada 16/17. Les reunions són habituals entre les altes esferes de l’entitat en busca de la decisió final i esta pareix cada volta més propera que mai tot i que fins la finalització d’esta gira per terres asiàtiques no es resoldrà de manera oficial.

Les reunions entre Lim i Suso Gª Pitarch ja s’han esgotat. En elles s’ha presentat les diferents opcions de cara a escollir el tècnic i l’única cosa ferma és que Pako Ayestarán és l’opció número ú del VCF 16/17. Ara, el següent pas és entrevistar-se. Una reunió que segons indiquen a Singapur es celebrara molt prompte entre Peter Lim i el mateix Pako Ayestarán, la travessa de Suso.

Per tant, esta hauria de ser l’última prova per tal de certificar al 100% el ple convenciment de Peter Lim en atorgar la banqueta del VCF en plenitud de poders al tècnic basc que als seus huit partits com primer entrenador del conjunt de Mestalla ha abastat tres victòries, un empat i quatre derrotes.