+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ayestarán dona pistes al seu compte d’Instagram

Per Blanquinegres · 25 Maig, 2016

El recentment nomenat entrenador del VCF, Pako Ayestarán és un home molt actiu dins les potents xarxes socials. Dins d’elles hem pogut vore un Ayestarán que interactua amb l’aficionat, intercanvia les seues formes de vore el futbol i del·laïta amb les seues frases motivadores.

Durant el dia de hui, el tècnic basc ha patit un relliscada a l’hora d’usar els diferents micro-blogs que cada ú pot tindre. Ha sigut al eu compte d’Instagram on, per error o no, s’ha vist la imatge d’un programa de seguiment de futbolistes, molt utilitzada per els responsables esportius en busca dels seus fitxatges.

Shehu

El jugador en qüestió, era l’internacional per Nigèria, Abdullahi Shehu, mig campista de 23 anys que milita a les files del União da Madeira a la Primeira Lliga de Portugal. Shehu amb el conjunt de l’illa de Madeira ha completat 30 partits fent a més un gol. La seua trajectòria s’ha completat a Kuwait i a Nigèria.

Siga o no la persona fixada, el perfil és prou encertat en el que el VCF pot necessitar de cara a la propera temporada. El propi Shehu és considerat com un dels major talents nigerians. Segons la plana web que visitava Ayestarán, Shehu combina una gran capacitat física amb bona capacitat tècnica. Per últim, es destaca d’ell la seua predisposició sempre guanyadora.