La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ayala va darrere del xilé de 17 anys Sebastián Vegas
,

Ayala va darrere del xilé de 17 anys Sebastián Vegas

COMPARTIR

El València Club de Futbol, concretament el seu secretari tècnic centrat en el mercat americà Roberto Fabián Ayala, ha començat a observar al central xilé de 17 anys Sebastián Vegas, que actualment milita a l’Audax Italiano de la Primera Divisió d’aquell país.

Segons declaracions d’Ayala al diari xilé Mercurio, al València li van arribar bons comentaris sobre Vegas i immediatament es viatjà a Xile per a veure’l. “El València seguirà observant al jugador perquè té molt de potencial. Per ara no farem una oferta formal i no sabem si esperarem fins al Sud-americà sub 20, però anem a estar molt atents perquè és un dels talents de Sud-amèrica que cal seguir”, va explicar Ayala.

Vegas té el perfil de central esquerrà i ja ha jugat 28 partits en la Lliga del seu país, a més de ser capità de la selecció sub 20. El València pagaria uns 2 milions d’euros pel 50% del jugador, ja que al seu equip li interessaria traure diners d’una futura venda si el seu preu augmenta.

No només és el València qui està darrere del jove defensa; Sevilla, Arsenal o Udinese també segueixen les seues passades i tot pareix indicar que el seu traspàs es decidirà amb el Sud-americà sub 20 que es disputa a Uruguai els pròxims mesos de gener i febrer.