+  ACTUALITAT  

Ayala va darrere del xilé de 17 anys Sebastián Vegas

Per Pere Alapont · 15 Novembre, 2014

El València Club de Futbol, concretament el seu secretari tècnic centrat en el mercat americà Roberto Fabián Ayala, ha començat a observar al central xilé de 17 anys Sebastián Vegas, que actualment milita a l’Audax Italiano de la Primera Divisió d’aquell país.

Segons declaracions d’Ayala al diari xilé Mercurio, al València li van arribar bons comentaris sobre Vegas i immediatament es viatjà a Xile per a veure’l. “El València seguirà observant al jugador perquè té molt de potencial. Per ara no farem una oferta formal i no sabem si esperarem fins al Sud-americà sub 20, però anem a estar molt atents perquè és un dels talents de Sud-amèrica que cal seguir”, va explicar Ayala.

Vegas té el perfil de central esquerrà i ja ha jugat 28 partits en la Lliga del seu país, a més de ser capità de la selecció sub 20. El València pagaria uns 2 milions d’euros pel 50% del jugador, ja que al seu equip li interessaria traure diners d’una futura venda si el seu preu augmenta.

No només és el València qui està darrere del jove defensa; Sevilla, Arsenal o Udinese també segueixen les seues passades i tot pareix indicar que el seu traspàs es decidirà amb el Sud-americà sub 20 que es disputa a Uruguai els pròxims mesos de gener i febrer.