+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Ayala seguix de prop a Matías Kranevitter

Per Alex Chardí · 13 Desembre, 2014

Roberto Fabián Ayala, un dels membres de la direcció esportiva valencianista i principal encarregat de rastrejar les lligues sud-americanes, ha incorporat el nom d’un nou futbolista a la llista de futuribles del València: Matías Kranevitter.

Kranevitter té 21 anys i juga de pivot defensiu a River Plate. Considerat el millor ‘5’ del futbol argentí, ha sigut un dels grans artífexs dels èxits recents aconseguits pels Milionaris. A més, és un dels jugadors que té al cap el ‘Tata’ Martino per a les pròximes convocatòries de l’albicelest. Amb la selecció que sí que ha jugat és la sub20 al passat Mundial, compartint vestuari amb Fede Cartabia.

Ayala ha pres nota del jove futbolista argentí i l’hauria afegit a la llista de possibles reforços. Però el València no seria l’únic interessat, ja que Nàpols, Lazio, Fiorentina o Torino també el seguixen a prop. El jugador sap que el seu futur pot estar molt prompte a Europa, per això, ha botat la notícia a Argentina de què Kranevitter viatjarà la setmana vinent a Europa per a tramitar el passaport comunitari.