+  DECLARACIONS  

Ayala: “Em sent representat per estos futbolistes”

Per Alex Chardí · 17 Març, 2015

Roberto Fabián Ayala va concedir dilluns de vesprada una entrevista via telefònica a la ràdio oficial del club blanquinegre, VCF Ràdio. El membre de la secretaria tècnica es troba a Argentina pentinant el mercat sud-americà fins al pròxim mes d’abril que estarà de tornada per València.

“D’este València destaque el compromís que tenen tots, i açò és el més important. A partir d’ací, a treballar per a millorar”

“Si alguna cosa té l’aficionat del València és que sap agrair quan l’equip dóna la talla, més enllà del resultat”

“Cert que la realitat d’ara és que es juguen lligues amb major nom de punts. L’equip en poc temps ha aconseguit resultats”

“S’ha aconseguit molt ràpidament que els jugadors entengueren les necessitats i ho donen tot per representar al club”

“L’equip, si no fora per aqueix últim minut davant el Barcelona, sempre ha sumat i competit contra els grans”

“Hui en dia qualsevol equip és molt ordenat i et pot complicar. Encara ens falta un curt tram per a completar el que volem”

“El treball de l’entrenador i la professionalitat dels jugadors fa que sàpien que treballen per a l’equip i l’estar preparats”

“Nosaltres sempre pensem a l’hora d’armar un equip anar de darrere cap a davant. Tots es posen a la disposició del míster i equip”

“Tots els que estan en la plantilla, alguns més i alguns menys, estan donant el que nosaltres esperem d’ells”

“Jo també sóc molt crític i sempre hi ha una crítica interna. Piatti també és conscient i m’alegra escoltar que no es conformen”

“Portarem a Otamendi perquè voliem tenir una columna vertebral en l’equip i la seua energia i arpa exercixen hui de referent”

“Si Otamendi segueix amb aquesta progressió va a ser un dels grans defenses del panorama mundial i tant de bo el siga en el València”

“No cal comparar a Otamendi amb mi. Està fent el seu propi camí i si seguix així marcarà història i tant de bo siga amb el València”

“Jo quan començava a rodar la pilota em transformava i anava a per totes i crec que Otamendi també ho sent així”

“Estic molt content per la trucada de la selecció a Lucas Orban per la seua pròpia progressió i per que li tinc un afecte especial”

“El que tenen de bo tots els defenses és que són joves. Ixe va ser un dels factors que nosaltres busquem: Joves amb experiència”

“Mustafi ho està fent molt bé, encara que al principi li va costar entrar perquè Vezo estava a un bon nivell i l’equip estava guanyant”

“Mustafi té molt potencial i gràcies a déu està en un bon moment”

“És cert que l’any que ve si estem en Champions tindrem rivals de molt nivell, pujarem l’exigència i intentarem estar a la altura”

“La nostra línia seguirà sent la mateixa: els que vinguen de fora han de tenir compromís”

“Cal tenir diversos jugadors de la casa que siguen líders, que transmeten el sentiment de pertinença als quals vinguen de fora”

“És difícil millorar el que tenim”