+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Ayala vol apostar per Matías Kranevitter

Per Alex Chardí · 20 Febrer, 2015

El passat 13 de decembre, Blanquinegres.com avançava el nom de Matías Kranevitter, un dels jugadors que figura en la llista de la secretaria tècnica del València CF.

Kranevitter té 21 anys, juga a River Plate i és un migcampista, típic ‘5’ argentí, que ja és considerat com un dels millors jugadors de la lliga. Ja el comparen amb Mascherano, del qual serà el seu relleu a l’albicelest; en la qual ja haguera debutat si una lesió no l’haguera apartat d’estar disponible quan el ‘Tata’ Martino pensava en convocar-lo.

Fabián Ayala és, com també passà amb Otamendi, Orbán o De Paul, el gran valedor d’este jugador que el té enamorat. Té un perfil molt interessant per al València actual i de futur, ja que en la seua posició sols es troba Javi Fuego a la plantilla. A més, Ayala ja ha contactat amb el jugador per expressar-li l’interés del VCF i esperar els esdeveniments futurs de cara a la planificació esportiva 15/16 que es troba en marxa. River sap del diamant que té i, ara que grans clubs criden a la seua porta, podria negociar el traspàs per un mínim de 10 milions d’euros.

Kranevitter està decidit a fer el pas cap a Europa, si pot ser, en el pròxim mercat d’estiu. “Sí que m’agradaria que River siga la catapulta a Europa. La idea és jugar ací a Argentina com ho faig i després allà. Espere poder tenir l’oportunitat de jugar a Europa i fins al dia que arribe la vaig a esperar tranquil“, així declarava Kranevitter preguntat sobre el seu futur.

També recentment, a ‘Radio La Red‘ va ser preguntat més concretament per l’interés del club de Mestalla: “Del València no tinc cap informació perquè tinc el cap ací. Sé que a Espanya és un gran club i un somia en guanyar títols i després passar a un conjunt d’Europa. Si en algun moment arriba una oferta, la pensarem. Però ara m’agradaria jugar la Copa Libertadores, que és un torneig important. No obstant açò, un no sap“.

Tant és així que, tal com ja informarem també el passat 13 de desembre, el jugador va obtenir el passaport italià abans que finalitzara 2014 per tal de tindre més facilitats de poder fer el salt al vell continent quan se li presente l’oportunitat.
Matías Kranevitter