+  ACTUALITAT  

Avantatges per omplir Mestalla a la prèvia de Champions

Per Blanquinegres · 06 Agost, 2015

El VCF ja comença a convocar a la seua afició per al primer moment crucial de la temporada, la prèvia de la Lliga de Campions i per a este moment tant important per a l’entitat blanquinegra es necessita d’un Mestalla ple de gom a gom, rememorant els millors moments.

El VCF en busca d’este objectiu; el de penjar el cartell a taquilles de ‘No hi han entrades’, ha presentat les següents comoditats, tant per abonats com per a públic en general.

L’abonat valencianista podrà trobar preus assequibles que oscil·laran des d’els 25 fins als 10 euros per tal de fer-se amb la seua entrada. El VCF sap que l’aventura de l’equip a la màxima competició europea del futbol pot ser nomes que l’inici, per tant, el consell d’administració premiarà a tot aquell abonat que retire la seua entrada per a la prèvia, aplicant un descompte mínim del 20% al pack d’entrades de la Fase de Grups, en el cas de que els de Nuno superen la ronda de play-off.

El públic en general que vullga acudir al partit del qual demà es sabrà el rival, podrà aconseguir la seua entrada per 35€, la més cara, i 12 la més barata. La forma d’adquirir-les es coneixerà prompte a traves de les canals de comunicació del Club, plana web com xarxes socials.Precios Previa Champions

Arriba el moment de demostrar a Europa que el VCF i Mestalla esta de regrés per els millors camps del continent i per superar l’últim obstacle el coliseu de l’Avinguda de Suècia ha de prendre el color i calor habitual de les grans cites del valencianisme.